Serveis lingüístics, solucions lingüístiques|Parlem el vostre idioma i el del vostre client|La satisfacció del client, la nostra raó de ser|Volem formar part dels teus projectes|Life is easy, take it easy, Easy Translations!|Ens adaptem a les vostres necessitats
Contacte

Easy Translations

Easy Translations neix amb la voluntat d’oferir un servei ràpid, eficient i de màxima qualitat per tal de facilitar els processos d’internacionalització i l’entrada a diferents mercats, així com en la comunicació global entre les empreses i els seus clients.

Cada projecte serà tractat amb la màxima professionalitat, independentment de la seva mida i temàtica.

Col·laborem amb una xarxa internacional de traductors i intèrprets freelance amb una àmplia formació, experiència i professionalitat demostrada. Tots els nostres traductors tradueixen únicament textos del seu camp d’especialitat i sempre cap a la seva llengua materna.

Serveis

Traduccions comercials

Traduccions comercials

Ja sigui el menú d’una carta de restaurant, uns ingredients, etiquetes o un manual d’instruccions. A Easy Translations volem acostar-nos a les empreses que necessiten l’ús de les llengües estrangeres com a un recurs o com a eina de negoci. Aprofiteu-vos del nostre alt nivell d’experiència i d’especialització.

Traduccions jurades

Traduccions jurades

Disposem d’una àmplia de xarxa de traductors jurats d’arreu de l’Estat avalats pel Ministerio de Asuntos Exteriores (MAE). Podem traduir tota mena de certificats, sentències, escriptures, documents notarials, etc., a la majoria d’idiomes.

Traduccions tècniques

Traduccions tècniques

Els nostres traductors no només són experimentats sinó que la majoria treballa amb eines -com les de traducció assistida (TAO)- que els permet realitzar traduccions especialitzades de diversos sectors. A més a més, disposem dels recursos necessaris per a obtenir glossaris i terminologia sobre l’àrea de la traducció a realitzar.

Traduccions de pàgines web

Traduccions de pàgines web

La traducció de continguts és actualment un dels serveis més sol•licitats, ja siguin els textos d’un lloc web, d’una aplicació, de blocs, o qualsevol cosa relacionada amb les xarxes socials.

Traducció audiovisual

Traducció audiovisual

A Easy Translations ens apassiona el món de l’audiovisual: subtitulació, doblatge, subtitulació per a persones sordes, servei d’audiodescripció i veus superposades, ja sigui de textos originals o bé de guions que hagueu de traduir i que posteriorment s’hagin de subtitular o de doblar.

Altres Serveis

Altres Serveis

Traduccions express. Correccions. Transcripcions. Interpretacions. Disseny i maquetació (DTP). Post edició.

Demaneu-nos pressupost sense cap compromís


Farem tot el possible per contestar-vos en 6-8 hores laborables.

En continuar la navegació entenem que accepta la nostra Política de Cookies