TRADUCCIÓ D'E-COMMERCE: ALGUNS CONSELLS PER IMPULSAR LES TEVES VENDES
  • 30 Maig 2024

TRADUCCIÓ D'E-COMMERCE: ALGUNS CONSELLS PER IMPULSAR LES TEVES VENDES

Fa anys es trigava molt de temps a fer compres en línia. No obstant això, actualment, el procés es pot dur a terme en molt menys temps. El comerç en línia t'impulsa a comprar més i en un temps rècord. No obstant això, no n'hi ha prou amb tenir una pàgina web per aconseguir vendre productes o serveis. La traducció d'e-commerce és clau en aquest procés.
Des de Easy Translations volem donar-vos algun consell per impulsar les vendes del vostre negoci.
L'auge de l'e-commerce
En els darrers temps el nombre de persones que compren online s'ha triplicat. Després de la pandèmia les compres en línia han arribat a més de 75% a països europeus com el nostre. Això suposa que ja són gairebé 26 milions de persones les que s'animen a comprar per Internet.
Els usuaris de les botigues en línia compren una mitjana de quatre vegades al mes.
Els gustos i els interessos dels internautes són: tecnologia, entreteniment, cultura, alimentació i moda.
El trànsit web és un dels factors més importants en què es fixa una empresa per guanyar visibilitat i aconseguir més vendes. Per aquesta raó hi ha certes pàgines web que han aconseguit situar-se al top de Google gràcies a la traducció professional dels seus continguts.
Alguns exemples d'empreses que se situen al top gràcies a la traducció d'e-commerce són: Amazon, Temu, Zalando i Alibaba.
Factors clau sobre la traducció d'e-commerce que us resultaran beneficiosos
A- Comprar a l'idioma propi
Múltiples estudis demostren que gairebé la meitat dels consumidors no compraran en una plataforma o companyia que no disposi d'informació en la seva llengua mare. L'idioma és vital en el procés de decisió, per la qual cosa per a l'usuari resulta fonamental el fet de poder llegir tota la informació en el propi idioma.
B- Millora del posicionament als motors de cerca
El posicionament web o posicionament SEO és avui dia vital per a qualsevol empresa. Si tens una pàgina web o un espai de comerç electrònic traduït a altres idiomes tindràs més opcions d'obtenir millors posicions als rànquings dels cercadors a altres països.
C- Increment a la facturació
La globalització ha fet que avui dia siguin milers les empreses que poden vendre a altres països sense necessitat de tenir un local físic en aquests llocs. Tot això es traduirà en més ingressos per a la companyia.
D- Especialització en gran quantitat d'idiomes
Comptar amb una agència de traducció professional i especialitzada com a Easy Translations suposa un valor segur ja que els continguts seran de qualitat i això es traduirà en una millor imatge per a la teva empresa.
E- Milloraràs la teva comunicació empresarial
Cal no oblidar que aquest procés suposarà també la millora de la comunicació empresarial de la companyia i podràs arribar a un públic més ampli.