EL SERVEI DE TRANSCRIPCIÓ
  • 14 Novembre 2023

EL SERVEI DE TRANSCRIPCIÓ

Si mai heu de contractar els serveis de transcripció multilingüe perquè teniu una productora audiovisual o una agència de màrqueting i comunicació o bé sou una empresa exportadora i us voleu introduir en el mercat estranger, confieu en Easy Translations.
Recordeu que la transcripció simplificarà moltes interaccions en llengües estrangeres que, d'altra manera, semblen difícils en absència d'un proveïdor de serveis de transcripció professional.
Els serveis de transcripció multilingüe són un dels molts serveis que oferim sota el paraigua dels serveis de traducció i localització. Es pot descriure una transcripció multilingüe com una combinació de transcripció d'àudio i traducció. S'utilitza quan l'àudio està en un idioma determinat però cal un registre escrit per a l'usuari final que treballa o utilitza un idioma diferent.
Hi ha dues menes de transcripcions. Es poden extreure de l'idioma d'origen i després traduir-los a l'idioma desitjat, o bé transcriure directament a l'idioma requerit.
A Easy Translations el nostre equip de professionals lingüístics multilingües garanteix els estàndards més alts de transcripció per a totes les gravacions d'àudio i vídeo. Les inigualables habilitats de processament de textos dels nostres professionals de la llengua, juntament amb l'atenció al detall garanteixen una qualitat de transcripció impecable, juntament amb la màxima eficiència lingüística.
Utilitzem processos de control de qualitat estrictes per garantir una transcripció impecable, estalviant temps i esforços al client en la correcció i edició, complint així el propòsit dels clients de contractar-nos com a proveïdor de serveis de transcripció, i també complint el nostre compromís de ser el millor i el proveïdor de serveis de transcripció multilingüe més eficient.
Easy Translations és la solució que estaves buscant!
Alguns exemples d’aquests serveis de transcripció multilingüe poden ser.
Webinars
Actes de congressos
Seminaris
Conferències
Trucades telefòniques
Reunions gravades
Taules rodones
Col·loquis
Debats
Tallers
A més, oferim serveis de transcripció multilingüe per a una àmplia gamma d'indústries, com ara banca, finances, assegurances, farmacèutica, fabricació, hostaleria, alimentació i begudes, legal, sanitària i moltes altres.
Demana més informació a info@easytranslations.eu