1.	TRADUCCIÓ DE VIDEOJOCS
  • 18 Setembre 2023

1. TRADUCCIÓ DE VIDEOJOCS

El mercat dels videojocs és un dels més grans de l'espai tecnològic. Els jocs de consola i d'ordinador han evolucionat considerablement en els últims anys.
Amb gràfics avançats, funcions sorprenents i històries i personatges intrigants, els videojocs s'han convertit en una part integral de la vida de tothom.
El millor videojoc és el que ofereix una experiència de joc realment personalitzada als seus usuaris. Cada joc té una història específica i un context cultural amb el qual els desenvolupadors el creen. No obstant això, a causa del seu abast global el videojoc requereix una bona localització per permetre als seus usuaris gaudir-ne de la seva manera personalitzada. Aquí és on Easy Translations entra en escena com una de les principals empreses de traducció i localització de jocs, tant de consola com d'ordinador.
A Easy Translations localitzem tots els aspectes necessaris del videojoc per garantir una experiència de personalitzada i localitzada per als usuaris de cada joc.
Els nostres millors serveis inclouen traducció de jocs, subtitulació de jocs, localització d'imatges de gràfics, doblatge, veu en off d'àudio i vídeo i correccions i revisions lingüístiques per garantir un servei complet i un paquet de solucions per al vostre joc.
Contacta amb nosaltres per a més informació.